maanantai 24. huhtikuuta 2017

Positiivista virettä ilmassa


Olen lähetellyt kovasti työhakemuksia tässä viime viikkojen aikana. Alat vaihtelevat ihan laidasta laitaan, eri alojen toimistohommia, asiakaspalvelutehtäviä, myyntitöitä, tehdastöitä. Ja nyt - sain tälle viikolle kutsun työhaastatteluun. Jipii!

Lähetin hakemuksen jo yli kuukausi sitten ja olin jo ajatellut ettei tästä(kään) paikasta kuulu mitään, mutta olin väärässä. Kyseessä olisi tehdastyö, vakituinen ja kokoaikainen. Vaikka tehdastyöskentely ei ole ihan se ykkösvaihtoehto, on se kuitenkin sillä tavalla "helppo" työ, että työpaikalta lähtiessä ei tarvitse miettiä ja suunnitella työasioita kotona. Seuraavana työpäivänä taas marssit työpisteeseesi ja hoidat hommasi siellä ja siinä se. Vapaa-aika on oikeasti vapaa-aikaa. Iso plussa tässä olisi myös taikasana "vakitunen". Ou jee, ei enää määräaikaisia sesonkihommia tai projektipätkiä. Eikä koko ajan tarvitsisi miettiä, mitä seuraavaksi. Tili tulee määrävälein ja palkalliset lomat kertyvät. Harvinaista herkkua!

Sain myös puhelun erään aiemman työpaikan pomolta, kyseessä olisi taas muutaman kuukauden kesätyö, jonne pääsisin. Kerroin hänelle, että minulla on tulossa eräs työhaastattelu tässä lähiaikoina ja sovimme palaavamme asiaan sen haastatteluni jälkeen. Eli kesäksi ainakin olisi tiedossa töitä, jos tuo tehdashomma ei jostain syystä tärppääkään. Jos käy niin, että saisin tuon tehdastyön, menen ilman muuta sinne, vaikka se määräaikainen työ olisikin vähän lähempänä ja työnä mielenkiintoisempaa, ainakin siistimpää. Arvostan sitä vakituisuutta todella paljon, tulevaisuutta on helpompi rakentaa vakaalle pohjalle. Ihan positiiviselta vaikuttaa taas vaihteeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olet sitten kohtalotoveri, onnellisesti työelämässä tai jotain muuta - osallistu ihmeessä keskusteluun!