tiistai 19. huhtikuuta 2016

Kesäksi töitä!

Pienimuotoisia tietoteknisiä ongelmia matkassa, joten päivittäminen on jäänyt. Nyt kaiken pitäisi olla taas kunnossa.

Loppujen lopuksi siinä rekrykoulutuksessa kävi niin, että en päässyt mukaan. Tiedotusta siltä suunnalta ei kyllä pysty kiittelemään, sillä vaikka tiedustelin hakemukseni etenemisestä useasti, en saanut vastauksia. Virallinen tieto kurssin valinnoista tuli vasta koulutuksen aloitusviikon puolivälissä kirjeenä. Onneksi kuitenkin osasin itsekin päätellä jotakin ja ilmoitin nollasopparikesähommapaikkaan, että voin ottaa työn vastaan, vaikken koulutuksesta vielä virallista (=mitään) vastausta ollut saanutkaan. Sain kumminkin sen kesähomman, eli toukokuun puolivälistä heinäkuun loppuun saakka minulla on hommia. Jee! Onhan sekin sentään jotakin.

Nyt pitääkin siirtää työnhakufokusta sillä tavalla, että tästä lähtien etsiskelen töitä jotka alkaisivat vasta syksyllä. Tuo kesähomma on semmoinen, että tiedän varmuudella ettei siellä ole jatkomahdollisuuksia kesän jälkeen. Jospa hakua helpottaisi se, että haen uutta työtä jo työsuhteessa ollessani. Olisikohan sillä merkitystä?

6 kommenttia:

  1. Hei, onnea =)!

    - Yksinkertainen elämä

    VastaaPoista
  2. Onnea! Jokainen työnpätkä virkistää mieltä ja lisää uskoa tulevaan!

    VastaaPoista
  3. Onnea! Ihan varmasti on työnhaussa merkitystä sillä, että olet töissä. Töissä ollessa pitää nimenomaan pommittaa niitä hakemuksia menemään. Itsekin aion aloittaa pommittamisen oman työpestini puolivälissä. Työt voivat kyllä jatkua, mutta pitää asennoitua niin etteivät jatku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täytyy siis hyödyntää työssäoloaikani töitä hakemalla. :)

      Poista

Olet sitten kohtalotoveri, onnellisesti työelämässä tai jotain muuta - osallistu ihmeessä keskusteluun!