torstai 18. tammikuuta 2018

Ulkona ollaan

Jotenkin se koko toiveikas joulunodotus vaihtui tappotylsäksi tammikuuksi. En ole jaksanut avautua edes siitä aktiivimallikeskustelusta, mitä tässä nyt on käyty. Mistään hakemastani paikasta ei kuulunut yhtään mitään. Kyselin jouluviikon perjantaina siitä työpaikasta, josta oli luvattu tehdä päätöksiä jouluun mennessä. Oli vähän hölmö fiilis sen puhelun jälkeen. Sain ongittua vähän välttelevän oloiselta haastattelijalta seuraavat tiedot: minun kohdallani ei oltu tehty vielä päätöstä, suosittelija oli kyllä kehunut kovasti, tekisitkö vielä tämän videohaastattelun uudestaan, työ alkaisi tammikuun lopussa. Jäi tosi kumma fiilis. Jotain siinä nyt on, kun alunperin työn olisi pitänyt alkaa jo joulukuun alussa, sitten joulukuun puolivälissä, tammikuun alussa ja nyt tammikuun lopussa. Itse asiassa samaan paikkaan on taas uusi rekry käynnissä, viimeinen hakupäivä helmikuun puolella. Tooooosi outoa. Noinkohan tuo on työpaikkanakaan kovinkaan järkevä, jos kerran jo itse rekryprosessi menee näin oudoksi. En sitten saanut sitä linkkiä luvattuun uusintavideohaastatteluunkaan.

Noh, nyt on mentävä. Päätin lopettaa syksyllä töissä ollessani aloittamani kuntosalijäsenyyteni, kun menoista pitää karsia. Sain sovittua tapaamisen tälle päivälle. On muuten vaikeaa irtisanoa kuntosalijäsenyyksiä! Ilmeisesti työttömyys on kumminkin sen verran hyvä peruste, että homma onnistuu. Jos ei kerran ole rahaa ylimääräiseen, niin sitä ei vaan ole. Ja mikä sitten on ylimääräistä? Oman kunnon ylläpitäminen ei ole turhaa, eikä ylimääräistä, mutta pitää siirtyä ilmaisiin keinoihin. Ulkona liikkuminen tekee muutenkin hyvää. Vaikka ihan pihallahan tässä tuntuu olevan vähän kaikesta muutenkin tässä yhteiskunnassa.. :D

3 kommenttia:

  1. Vaikuttaa vähän siltä, ettei koko työpaikkaa ole oikeasti olemassakaan, liekö joku valerekry?

    Minulla ei ole koskaan ollut varaa (tai en ole käyttänyt osaa pienehköstä palkastani, silloin kun joskus olen palkkaa saanut) kuntosalijäsenyyteen. Olen tyytynyt voimisteluseuran kymppikortteihin tai erään salin tarjouskortteihin, silloin kun niitä on tarjolla.

    VastaaPoista
  2. Vieläkö olet ulkona? Onneksi sentään ilmat alkavat lämmetä niin on ainakin sen puoleen hieman mukavampaa oleilla ulkopuolella.

    VastaaPoista
  3. Oletko saanut töitä?

    VastaaPoista

Olet sitten kohtalotoveri, onnellisesti työelämässä tai jotain muuta - osallistu ihmeessä keskusteluun!